promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi ismét üzenetet kapott Shane Tusuptól - erre biztos nem gondoltál volna
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Folytatódik az, ami elkezdődött?

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Hosszú Katinka exférje, Shane Tusup és Szabó Zsófi nyilvánosan váltottak üzenetet a közösségi médiában, már akkor sokan úgy gondolták, hogy ezt vehetjük nyilvános flörtölésnek is, így azonnal elindult a pletyka is. Akkor egy közös futás projektötletét beszélték meg a fiatalok.

Később igazi összeesküvés-elméletek indultak az interneten, amikor kiderült, hogy Shane Tusup szakított akkori barátnőjével.

Közben Fluor Tomival is elképesztően vicces üzenetváltásokat ejt meg a műsorvezetőnő, az Álarcos énekesben pedig kifejezetten vicces videókat készítenek róluk:

Fluor és Szabó Zsófi most éppen a műsor zsűrijében ülnek egymás mellett. Arra a kérdésre pedig, hogy mi van Fluor és Szabó Zsófi között, egyelőre senki nem tudja a választ. Istenes Bence a Reggeli című műsorban annyit árult el korábban, hogy "izzik közöttük a levegő".

Shane Tusup most ismét hozzászólt Szabó Zsófi egyik képéhez, amelyen Zsófi épp a késői reggelijéhez vagy korai ebédjéhez kezd hozzá, mint írta:

"Az úszás utáni vizes haj kifejezetten jól áll neked!"

A poszt és a hozzá tartozó kép IDE kattintva érhető el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás